ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hamza
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2011 15:18
Son Ziyaret:
17 Kasım 2014 19:53
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hamza Önol
Doğum Tarihi:
11 Ekim 1984
Yaş:
39
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hamza Önol

SON 10 MESAJI

Mecburen Mecburiyetten - Yozgatta Devam (sayfa 9)

Cenk Bey merhaba umarım herşey yolundadır. Black ranchu'mu elden çıkartmak istiyorum sağlığında çok şükür bir sorun yok ilgilenirseniz özelden görüşürüz.  

Goldfish Akvaryumu

Abi bence sayıyı fazla yükseltme. Çok pislik bırakıyorlar çünkü buda sularının bozulmasına yol açıyor. Hassas türlerde hemen hastalık kapmaya meyilli oldukları için bizi uğraştırıyorlar. Amacım az olsun temiz olsun youtube'de izlediğimiz balıklar gibi toraman olsunlar. Büyüdüklerini görmek istiyorum artık. Şu anda kaç tane balığın var abi.

Goldfish.yine,yeni,yeniden (sayfa 318)
Hasan Bey sabırsızlıkla bekliyoruz kurulumunuzu. Ben şu an iki adet dış filtre kullanıyorum. Biri Fluval 305 yaklaşık 3 sene olacak kullanalı çalışıp çalışmadığını anlamanız için kulağınızı dayamanız gerekir filtreye. Diğeri Eheım 2213-05 onuda 6 aydır kullanmaktayım. Kafa kısmından rahatsız edici bir ses gelmektedir. Çin üretimlerin neredeyse çoğunda oluyormuş bu ses olayı. Lifetech'i tanıdık bi abimiz kullanıyor acayip derecede ses yapıyor. Tabii bu her filtrede olacak diye bir kural yok. Şansınıza artık. 
Goldfish Akvaryumu

Sağolasın abide beslenmesi gerçekten adamı çileden çıkartıyor. Dibindeki yemleri göremiyor aranıyor ama bir türlü denk getiremiyor ağzını yeme. Beş tane balığım var hepside küçük boyda ama bezelye türü bitkisel besinler yediklerinde çıkardıkları dışkı inanılmaz derecede çok tankın dibini kaplıyor resmen. Keşke sayıyı yükseltmeseydim diyorum şimdi. Daha da büyüdüklerinde oluşacak pisliği düşünemiyorum yani.

Goldfish Akvaryumu

Ederim abi ne demek istersen benimkini vereyim.

Mecburen Mecburiyetten - Yozgatta Devam (sayfa 9)
Cenk Bey maşallah akvaryumunuz çok güzel olmuş sağlıkla büyütün inşallah. Kadir abinin dediği gibi akvaryumunuzda kara bitkileri mevcut. Zaman içerisinde eriyeceklerdir. Zamanında bende almıştım o bitkilerden sonra akvaryuma uygun olmadığını öğrendim. Akvaryumcularda biliyorlardır belki de kara bitkisi olduğunu. Ama yinede satıyorlar. Bence onları çıkartın.
Goldfish Akvaryumu
Gözleri kapalı abi yapacak birşey yok inşallah gelişimini etkilemez. En iyi şekilde beslemeye çalışıyorum zaten. Hayırlısı bakalım. En kısa zamanda da yeni fotosunu çekerim. Akvaryumda pek belli olmuyor başka bir cam kaba ayırıp çekmem gerekir.
New Goldfish, Old Aquarium.( Yeni Resimler S:95 )
Gökhan Bey balıklarınız maşallah hepsi birbirinden güzel. Teleskoplarınız şahane sağlıklı bi şekilde büyütürsünüz inşallah.
Goldfish.yine,yeni,yeniden (sayfa 318)
Abi merhaba akvaryumda durumlar nasıl.
Mecburen Mecburiyetten - Yozgatta Devam (sayfa 9)
Cenk Bey merhaba ryukinin son durumu nasıldır beyaz beneği atlatabildimi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.